• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2018.
Listopad
25

ŽUPAN DAMIR BAJS NA DANIMA HRVATSKOG TURIZMA NA HVARU

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sudjelovao je na Danima hrvatskog turizma 2018. na Hvaru. Tom prilikom župan je održao niz sastanaka s predstavnicima turističkog sektora. Također, čestitao je dobitnicima vrijednih turističkih nagrada s područja naše županije.
Župan Bajs na Danima hrvatskog turizma

Župan Damir Bajs, ujedno i predsjednik Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, ispred županijske Turističke zajednice, nominirao je OPG Vladimira Vlajinića „Na malenom brijegu“, koji je u kategoriji Ljudi u turizmu dobio nagradu Hrvatske turističke zajednice Čovjek- ključ uspjeha, djelatnik godine i to u kategoriji domaćin turističkog seljačkog domaćinstva.

Također, u sklopu Dana hrvatskog turizma i akcije Hrvatske gospodarske komore pod nazivom „Turistički cvijet- Kvaliteta za Hrvatsku“ dodijeljena su priznanja najboljima na području turizma. Daruvarske toplice ušle su u najuži izbor u kategoriji Lječilište/SPA te dobile priznanje za 2.mjesto u kategoriji .

Na Hvaru je priznanje uručeno i predstavnicima Ekonomske i turističke škole Daruvar, jednoj od tri nagrađene  škole koje su se javile na javni poziv Ministarstva turizma „Promocija i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja za turizam“. Daruvarska Ekonomska i turistička škola nagrađena je za projekt „Rimska gozba“ koji je realiziran poštujući sve običaje iz starog Rima, vrste jela i načine oblačenja.  Cilj projekta je stvaranje kvalitetnog novog turističkog proizvoda u Daruvaru koji bi se izvodio u različitim prigodama.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
Župan Bajs na Danima hrvatskog turizma
Župan Bajs na Danima hrvatskog turizma
Župan Bajs na Danima hrvatskog turizma
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a