• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2022.
Veljača
28

ŽUPAN MARKO MARUŠIĆ SA SURADNICIMA NA OTVORENJU NOVOIZGRAĐENOG SKLADIŠTA TVRTKE INTERSNACK ADRIA

Bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić sa suradnicima prisustvovao je otvorenju novog skladišta gotovih proizvoda tvrtke Intersnack Adria u Hercegovcu

Riječ je o investiciji od 33 milijuna kuna, sufinanciranoj iz EU fondova kojom vodeći hrvatski proizvođač slanih grickalica nastavlja širiti i modernizirati proizvodne pogone, stavljajući naglasak na još učinkovitiju regionalnu distribuciju i povećanje domaće proizvodnje.

Župan Marko Marušić tom je prigodom izrazio zadovoljstvo što tvrtka otkupljuje isključivo domaću sirovinu i što su svi proizvodi od 100 posto hrvatskog krumpira. Važnim smatra što je u posljednje dvije godine u Hercegovcu otvoreno 20-tak novih radnih mjesta.

- Intersnack Adria izvrsno pokazuje koliko su investicije u hrvatsku poljoprivredu važne, posebno kad je riječ o višemilijunskim ulaganjima koja osiguravaju rast i razvoj, ne samo jedne kompanije, već šireg područja. Veseli najava nastavka ulaganja u ovu tvornicu. Vjerujem kako ćemo, zahvaljujući brojnim ulaganjima u modernizaciju i širenje kapaciteta, uskoro svjedočiti povećanju proizvodnje i distribucije hrvatskog čipsa na lokalnoj, ali i regionalnoj razini, što je velik uspjeh za hrvatsko gospodarstvo i poljoprivredu – istaknuo je župan Marušić uz čestitke vodstvu tvrtke na završenoj investiciji.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a