• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2022.
Ožujak
17

ŽUPAN MARKO MARUŠIĆ U RADNOM POSJETU OPĆINI VELIKA PISANICA

Dovršetak školsko-sportske dvorane, stanje županijskih prometnica na području općine te komasacija katastarske općine Bačkovica glavne su teme o kojima je za radnog posjeta Općini Velika Pisanica župan Marko Marušić razgovarao s općinskim načelnikom Fredijem Palijem i njegovim suradnicima.

-Znamo da je dovršetak dvorane dugogodišnji problem, ali svim snagama ćemo pokušati završiti taj projekt – kazao je župan naglašavajući da su učenici tamošnje škole već odavno trebali imati dvoranu. Jednako tako već odavno je trebala biti riješena i komasacija katastarske općine Bačkovica, na čiji dovršetak u općini također čekaju već godinama.

-Zahvalni smo županu što je prihvatio da Županija zajedno s Općinom i Geodetskom upravom sudjeluje u rješavanju tog problema koji nam već godinama stoji i koči nas u prodaji državnog poljoprivrednog zemljišta – rekao je načelnik Pali dodajući da ja dobar dio posla već obavljen i da bi, kako očekuje, kroz godinu dana taj problem trebao biti konačno riješen.

U idućoj godini, kako je rečeno, mogle bi se očekivati i aktivnosti na uređenju neke od dionica županijskih cesta na području općine.

- U ovoj godini za pisaničko područje nisu planirane aktivnosti ali zato smo i došli da, uz ostalo, vidimo i koje su to prometnice u najlošijem stanju, pa da ih pokušamo uvrstiti u plan za iduću godinu – poručio župan Marušić naglašavajući kako vjeruje da će Županija i Općina i po tom pitanju ostvariti uspješnu suradnju na zadovoljstvo svih građana.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a