• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2013.
Listopad
23

ŽUPANIJA POKROVITELJ HUMANITARNOG KONCERTA ZA BJELOVARSKU 5. OSNOVNU ŠKOLU

Bjelovarsko-bilogorski radio u sklopu promjene programske o glazbene sheme pokreće akciju „Domaće je najbolje“ i BBR FEST. Prvi BBR FEST humanitarnog karaktera održat će se 15. I 16. studenog u školsko-športskoj dvorani u Bjelovaru, a realizirat će ga u suradnji s grupom Colonia i Indirom Vladić, Draženom Zečićem, Jasminom Stavrosom, Mejašima, grupama Parobrod i Hot Stuff.

 Dio prihoda koncerta namijenjen je u humanitarne svrhe, opremanje  5. osnovne škole tzv. gusjenicom, neophodnom za kretanje djece u invalidskim kolicima,  vrijedne 30,000 kuna.  Bjelovarsko- bilogorska županija je pokrovitelj  BBR FESTA.
Humanitarni koncert najavila je pjevačica Indira Vladić posjetom 5. Osnovnoj školi u Bjelovaru gdje se družila s učenicima, a pridružili su joj se župan Damir Bajs i zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić.
Prilikom posjeta V. osnovnoj školi, pjevačicu Indiru, župana i dožupanicu djeca su dočekala s oduševljenjem, pokazala što rade u školi i održala kratki igrokaz, a poznata pjevačica s njima je i zapjevala i zaplesala. 
Ulaznice za koncert prodavat će se po prihvatljivoj cijeni, kao i hrana i piće, a u izboru dobavljača hrane i pića prednost će imati domaći hrvatski proizvodi pod geslom „Domaće je najbolje“.
V. osnovna škola ima 64 učenika s kojima radi 35 djelatnika, na čelu sa ravnateljicom Lucijom Dronjak.   Program škole namijenjen ne učenicima na stupnju lake retardacije s utjecajnim poteškoćama u razvoju i za učenike na stupnju umjerene i teže mentalne retardacije.
 

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a