• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2009.
Ožujak
20

Županija potpisala ugovor o kreditiranju izgradnje školsko športskih dvorana

Župan Miroslav Čačija i predsjednik Uprave Erste&Steiermärkische bank d.d. Petar Radaković, potpisali su Ugovor o dugoročnom investicijskom kreditiranju izgradnje športskih dvorana osnovnih škola u Velikom Trojstvu, Hercegovcu, Dežanovcu, Velikoj Pisanici i srednjoj školi u Garešnici.
Ugovor o kreditiranju izgradnje školsko športskih dvorana

Ugovor o kreditiranju izgradnje školsko športskih dvoranaNa temelju javnog natječaja Erste& Steiermärkische bank d.d. odabrana je kao najpovoljnija banka za kreditiranje izgradnje športskih dvorana na području Bjelovarsko-bilogorske županije u ukupnom iznosu 56 milijuna kuna. Rok otplate je kredita je deset godina uz godišnju kamatu od 5,65 posto.

S obzirom da je počela izgradnja dviju dvorana, one u Velikom Trojstvu i Garešnici, kreće se s djelomičnim trošenjem kredita.

Za ostale tri dvorane pripremljena je projektna dokumentacija.

Potpisivanju su prisustvovali zamjenik župana Krešo Jelavić, pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport Andrea Prugovečki Klepac, predstojnik Ureda župana te direktor Komercijalnog centra Erste banke u Bjelovaru Zvonimir Žarec.

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a